Bio Imprinter

Untitled-1-02
De Bio Energetic Imprinter richt zich op de onderliggende oorzaken van de onevenwichtigheden in de gezondheid: giftige overbelasting, onderliggende bacteriële, virale, microbiële en parasitaire activiteiten, degeneratieve ziekten en andere stressoren.

De Fresh Health Bio Energetic Imprinter biedt een complete en natuurlijke manier om energetische stimulatie aan te moedigen.

De Bioenergetic Imprinter vangt de lichaamseigen bioresonantie, maakt vervolgens een afdruk van het veld, versterkt het, produceert een remedie en geeft de trillingen terug naar het lichaam via een signaal dat een genezingsreactie van het lichaam initieert.

De zelfhulp-apparaat ondersteunt bij het tot rust brengen van allergieën en stimuleert de ontgifting.

Vibrationele geneeskunde

Dit zelfhulp-apparaat wordt beschouwd als onderdeel van de vibrationele geneeskunde. Het behoort niet toe tot homeopathie maar is hier wel aan verwant. In de homeopathie gaat men uit van de wetenschap dat de mens van binnenuit geneest. Homeopatische en bio- energetische remedies staan het lichaam toe zijn aangeboren biologische wijsheid aan te boren en zo een reactie te starten naar een positieve gezondheid.

De juiste trillingshoogte

Door de combinatie met de basisprincipes van homeopathie, registreert de imprinter de ‘trillingshandtekening’ van uw lichaam waaronder de diverse schadelijke pathogenen. De imprinter versterkt deze trillingen en maakt gebruik van de door uw lichaam afgegeven biofeedback waardoor het lichaam gestimuleerd wordt om in balans te komen.

Veel van deze nieuwe technologie genaamd ‘Energy Medicine’ is ontstaan in Europa, waar men ontdekt heeft hoe homeopatische resonantie een heel wezen kan harmoniseren. De overtuiging is dat de versterkte resonantie, de ziekteverwekkers onmiddellijk ‘te lijf gaat’. Net zoals de manier waarop een operazanger een glas kan laten barsten door een te hoge noot te zingen. Parasieten, bacteriën, virussen en andere organismen worden beschadigd of gedood als ze in aanraking komen met verhoogde en versterkte frequenties.

Richt zich op...

Richt zich op oorzaken van:
• giftige overbelasting;
• allergieën;
• bacteriële, virale, microbiële en parasitaire activiteiten;
• degeneratieve ziekten en
• stressfactoren die kunnen leiden tot een slechte gezondheid.

Voordelen...

Voordelen van de Bio Energetic Imprinter:
• gemakkelijk en moeiteloos te bedienen;
• programma’s hebben nooit aanpassing nodig;
• er worden geen stoffen opgenomen in het lichaam;
• werkt tegelijkertijd aan verschillende aandoeningen;
• het duurt slechts enkele seconden om frequenties te meten;
• de detox en anti-allergy boxen kunnen talloze malen gebruikt worden;

Opgeblazen gevoel - ervaring

“Drie jaar lang heb ik last gehad van maagpijn, een opgeblazen gevoel en winderigheid. Ik voelde me zeer ongemakkelijk. Mijn nachtrust werd steeds door de pijnen verstoord. Mijn dokter heeft me twee jaar lang medicatie gegeven maar niets hielp. Ik heb de bioernergetische imprinter geprobeerd in de hoop dat het de pijnen zou verlichten of helemaal zou laten verdwijnen. Tot mijn verbazing merkte ik al na de vierde dag dat het opgeblazen gevoel helemaal weg was, de pijnen veel minder en de winderigheid minimaal waren. Na een week waren alle symptomen weg.”

De persoon die haar ervaring heeft doorgegeven, is bij Fresh Health bekend. Op verzoek kunnen wij uw eventuele vragen en/of opmerkingen doorzenden.

Allergieën - ervaring

“Mijn echtgenoot heeft net nog een imprinter van u gekocht en ik vind het fijn u te laten weten hoeveel deze machine me heeft geholpen met het beheersbaarder maken van allergieën. Ik heb al zovele jaren injecties geprobeerd maar de allergische reacties kwamen in alle hevigheid steeds terug nadat de injectie was uitgewerkt. Ik ben in maart begonnen met de imprinter en ben zonder enige allergische reacties door de lente heen gekomen. Bijna geen enkele reactie voor de eerste keer in mijn leven. Zelfs bij allergie injecties had ik toch alsnog last van de symptomen. De Bio Energetic Imprinter maakt het verschil in mijn leven!”

De persoon die haar ervaring heeft doorgegeven, is bij Fresh Health bekend. Op verzoek kunnen wij uw eventuele vragen en/of opmerkingen doorzenden.

Fresh Health Imprinter

De Bio Energetic Imprinter is natuurlijk, veilig en niet-invasief. Je voelt niets, het veroorzaakt geen pijn of ongemak. Zet het apparaat aan en plaats drie vingers per hand op iedere koperen plaatje. Terwijl je goed contact maakt met de plaatjes, kun je met je pink de startknop indrukken. Je begint met 1x per dag voor 2 tot 3 dagen, daarna kun je dit opvoeren naar 3x per dag.

Remedy Boxes

De anti-allergie box is geprogrammeerd met duizenden verschillende allergenen. Plaats de allergie box op de ‘input’ kant en je hand op het ‘output’ plaatje. De detox remedy box activeer je door drie vingers op het ‘input’ koperen plaatje te leggen en de detox box op de andere. Je doet dit maar 1x keer per maand. De detox box kun je om je nek hangen of gewoon in je broekzak.

Informatie
Voor nadere informatie of het maken van een afspraak, kun je het beste ons formulier gebruiken via onderstaande contactbutton. Nadere informatie in het Engels of Nederlands kun je ook hieronder vinden.

HandleidingBrochureWebshoppaginaContact